Voetbalshop Vragenvuur deel 1 | Héctor Bellerin & Nacho Monreal

Om er na de winterstop gelijk te staan kun je het beste de nieuwe PUMA Power Up voetbalschoenen dragen. De nieuwe generatie PUMA FUTURE en PUMA ONE zijn allebei in een knallende colourway gepresenteerd en vanwege deze release spraken wij met een aantal dragers van deze PUMA voetbalschoenen. Ontdek deel 1 van het Voetbalshop Vragenvuur met Héctor Bellerin en Nacho Monreal.

Wij gingen op bezoek in Londen bij Arsenal en spraken daar met Héctor Bellerin en Nacho Monreal. Beide verdedigers onderwierpen wij aan ons nieuwe item: het Voetbalshop Vragenvuur. Dit item bestaat uit een aantal stellingen en/of dilemma's die de spelers voorgelegd krijgen. Ze hebben de kans om één van de vragen over te slaan, door ons de rode kaart te geven. Ben jij benieuwd hoe Bellerin en Monreal het er van af brachten en wil jij meer weten over hun voetballeven? Lees dan snel verder.

Voetbalshop Vragenvuur deel 1

We starten met Héctor Bellerin. De Spanjaard staat sinds 2013 onder contract bij Arsenal en speelt doorgaans als rechtsback. Tot dusver speelde de 23-jarige verdediger 122 wedstrijden in de hoofdmacht van The Gunners. Wij legden hem een aantal stellingen voor waar hij alleen met JA of NEE mag antwoorden.

 • Gewicht van de schoen is erg belangrijk: JA
 • Snelheid is mijn sterkste kwaliteit: JA
 • Ik maak liever een doelpunt dan het geven van een assist: RODE KAART
 • Ik heb liever een goede tackle dan een goede dribbel:NEE
 • Ik heb liever gekleurde schoenen dan zwarte schoenen: NEE
 • Ik ben de beste back van Spanje: NEE
 • Na mijn carrière ga ik mijn eigen kledinglijn beginnen: Wie weet
 • Voor jezelf trainen is bepalend om prof te worden: JA
 • Het was voor mij lastig om te switchen van buitenspeler naar verdediger: JA

 • Voetbalshop Vragenvuur deel 1

  Kan je uitleggen waarom snelheid jouw beste kwaliteit is?
  Vanaf mijn jeugd was dit al het geval en ik geloofde erin om mijn sterke kwaliteiten nog beter te maken. Natuurlijk heb ik ook hard gewerkt aan mijn mindere punten om een complete speler te worden.

  Kan je de switch uitleggen van buitenspeler naar verdediger?
  Bij FC Barcelona speelde ik als buitenspeler. Toen ik naar Arsenal ging werd ik verdediger. Ik heb het geluk gehad dat mijn coaches elke dag bezig zijn geweest om mij te helpen en nu voel ik mij ook een verdediger.

  Voetbalshop Vragenvuur deel 1

  Kan je je voorkeur uitleggen voor zwarte schoenen ten opzichte van gekleurde schoenen?
  Ik heb een bepaald gevoel bij zwarte voetbalschoenen. Ik denk dat de kleur van je schoenen matcht met je voetbalkwaliteiten en dat is zeker het geval bij de nieuwe PUMA ONE. Het nieuwe design is geweldig en de pasvorm van de schoen is perfect.

  Wil jij de schoenen van Héctor Bellerin winnen? Schrijf je dan in via onderstaande link en maak kans op zijn gesigneerde PUMA ONE 19!

  Voetbalshop Vragenvuur deel 1

  Nacho Monreal is de volgende kandidaat. De 31-jarige Spanjaard staat ook sinds 2013 onder contract bij Arsenal en heeft inmiddels 164 wedstrijd gespeeld voor The Gunners. Evenals Bellerin is Monreal een verdediger, maar speelt hij op links. We legde hem enkele dilemma's voor:

 • Snelheid of gevoel: GEVOEL
 • Techniek of kracht: TECHNIEK
 • Kopbal of tackle: TACKLE
 • Panna of één-twee:ÉÉN-TWEE
 • Premier League of Champions League winnen: PREMIER LEAGUE
 • Scoren of doelpunt voorkomen: SCOREN
 • Klein en snelle tegenstander of langzaam en grote tegenstander: LANGZAAM EN GROTE TEGENSTANDER
 • Goede wedstrijd met slecht resultaat of slechte wedstrijd met goed resultaat: SLECHTE WEDSTRIJD MET GOED RESULTAAT
 • Netflix of Spotify: NETFLIX
 • Ham of nachos: HAM

 • Voetbalshop Vragenvuur deel 1

  Waarom is techniek voor jou belangrijk?
  In deze competitie gaat alles heel snel en daarom is mijn techniek erg belangrijk. Onder druk dien je snel te handelen en een perfecte balaanname is vaak gewenst. Als je techniek dus niet op orde is, ga je veel ballen verliezen.

  Wat geeft scoren voor een gevoel?
  Het geeft mij een onbeschrijfelijk gevoel. Het gevoel dat je de bal in het net ziet gaan is erg mooi. Helaas heb ik niet veel gescoord in mijn carrière.

  Voetbalshop Vragenvuur deel 1

  Wil jij op dezelfde voetbalschoenen als Bellerin en Monreal spelen? De nieuwe PUMA FUTURE en PUMA ONE uit het Power UP Pack zijn vanaf nu verkrijgbaar.

  Voetbalshop Vragenvuur deel 1

  Voetbalshop Vragenvuur deel 1

  Voetbalshop Vragenvuur deel 1

  Voetbalshop Vragenvuur deel 1