• 4 maanden geleden
  • |
  • Interview, Event

Interview met Olivier Giroud | PUMA evoPOWER Launch Event

Vorige week werd de nieuwe PUMA evoPOWER Vigor 1 gelanceerd in Londen en daar mochten wij samen met Voetbalshop bij zijn. Een oud pand werd helemaal in evoPOWER-stijl ingericht en niemand minder dan Arsenal sterren Olivier Giroud en Petr Cech waren aanwezig om het met ons over de vernieuwde schoenen te hebben en om ze te testen. Natuurlijk maakten we gebruik van de gelegenheid om ze nog wat extra vragen te stellen. Een heel toffe ervaring.

PUMA evoPOWER Giroud

Olivier Giroud

Wat is je favoriete voetbalschoen waar je ooit op hebt gevoetbald?

Dat is een lastige, maar dan denk ik dat ik toch voor de vorige PUMA evoPOWER moet kiezen. Niet omdat die fijner is dan de nieuwe, maar vooral omdat dat de schoenen waren waarmee ik de Scorpion Kick goal maakte. Die goal zal me voor altijd bij blijven en die schoenen dus ook.

Heb je een bepaalde routine om je helemaal op een wedstrijd te focussen?

Ja die hebben we allemaal wel. Ik luister vooral naar wat muziek om te ontspannen en even bidden voor de wedstrijd, aangezien ik een heel religieus persoon ben. Net voor de wedstrijd focus ik me volledig op de wedstrijd en op de taken die ik als spits moet uitvoeren. Voor mij is dat de perfecte manier om me mentaal op te laden voor een wedstrijd.

Je hebt misschien wel de beste baard in heel het voetbal, heb je nog tips op dit gebied?

Haha, thanks. Je moet er natuurlijk de baardgroei voor hebben, maar ik laat het langer groeien op de kin en trim het regelmatig aan de zijkanten. Een baard als deze heeft natuurlijk wel wat onderhoud nodig.

Giroud over de PUMA evoPOWER Vigor 1 & zijn Scorpion Kick.

Bekijk volgende week het interview met Petr Cech en de bijbehorende giveaway. Dit wil je niet missen!