Een flits van Grizi, de Franse aanvaller die groot fan is van Football Manager

De introductie van de nieuwe PUMA FUTURE 5.1 werd groots aangepakt door PUMA. Er waren een flink aantal grote atleten aanwezig die deze nieuwe schoen gaan dragen, waaronder Antoine Griezmann. Ontdek ons interview met de excentrieke Franse aanvaller.

PUMA Flash Pack

De vrolijke Franse aanvaller Antoine Griezmann is één van de kopstukken van de PUMA familie en speelt tegenwoordig bij FC Barcelona. De Franse aanvaller verkaste afgelopen zomer naar de Catalanen en kreeg er een bijzondere ploeggenoot bij. Wij spraken met hem over de nieuwe PUMA FUTURE 5.1 en over zijn liefde voor Football Manager. Lees gauw verder.

Wat vind je van de kleur van de nieuwe PUMA FUTURE?
Ik vind het echt een toffe schoen. De blauwe kleur is mijn lievelingskleur, dus dat maakt hem extra bijzonder. Die kleur past ook goed bij mij als voetballer en mijn uitstraling.

PUMA Flash Pack

Wat is de belangrijkste eigenschap van een voetbalschoen voor jou?
Ik houd met name van lichte voetbalschoenen, daar let ik op. Daarnaast vind ik de pasvorm belangrijk en die kan ik gelukkig aanpassen bij mijn PUMA FUTURE. Daarnaast moet hij me natuurlijk veel doelpunten bezorgen.

Bekijk hier de favoriete schoen van Griezmann.

Welke indruk heeft Frenkie de Jong tot zover op jou gemaakt?
Nadat ik met Frankrijk tegen hem gespeeld had, was ik al diep onder de indruk. Bij FC Barcelona is dat alleen maar meer geworden. Hij heeft veel klasse en kwaliteit. Als hij dit weet vast te houden zal hij alleen maar beter worden.

PUMA Flash Pack

Wat vind je van het Nederlandse voetbal?
Ik zie niet veel van het Nederlandse voetbal, maar het nationale team is erg goed. Het is een goede combinatie van spelers met ervaring en veel talentvolle, jonge spelers. Op het EK zal het lastig worden om hen te verslaan.

Zou je graag tegen Nederland willen spelen op het EK?
Ja, dat zou ik wel willen. Dan zal het sowieso een spannende wedstrijd worden, omdat we aan elkaar gewaagd zijn. De laatste keer werden we verslagen door het Nederlands Elftal.

PUMA Flash Pack

Frenkie de Jong komt natuurlijk van Ajax. Wat vind je van Ajax op dit moment?
Ajax heeft een geweldig elftal en een hele goede jeugdopleiding. Daar staan ze natuurlijk bekend om en is vergelijkbaar met FC Barcelona. Op dit moment hebben ze ook een hele goede trainer.

Waarom heb je een DM gestuurd naar Sontje Hansen?
Tijdens het wereldkampioenschap van de onder-17 heb ik hem gezien. Dat zijn jongeren die snel kunnen doorkomen naar de top. Ik vind dat altijd erg leuk en interessant om te kijken. Vanaf het eerste moment dat ik hem zag was ik onder de indruk. Ik wilde graag laten weten dat hij op de goede weg is.

Je bent een groot fan van Football Manager. Heb je nog meer Nederlandse voetballers in je FM team?
Jazeker. Naast Sontje Hansen heb ik ook nog Brian Brobbey van Ajax in mijn team. Van SC Heerenveen heb ik Arjen van der Heijden ook in mijn team.

PUMA Flash Pack

Naast deze vragen hadden we ook nog een paar dilemma's voor Griezmann. Waar zou hij voor kiezen?

  • EK of Champions League: Beide
  • De L of Call celebration: De L, omdat hij me het wereldkampioenschap heeft gegeven.
  • Zidane of Henry: Zidane
  • Baguette of croissant: Croissant
  • Hattrick en verliezen of niet scoren en winnen: Niet scoren en winnen.
  • Fortnite of Voetbalmanager: Voetbalmanager

  • Met de komst van de nieuwe PUMA FUTURE 'Flash Pack' wordt behendigheid naar een nieuw level getild en Antoine Griezmann is als voetballer hier een goed voorbeeld van. Wil jij dezelfde schoenen dragen als deze sterspeler? Bekijk hier de nieuwe PUMA FUTURE van Griezmann.