Met de Puma Ultra is Jeremie Frimpong niet meer in te halen!

De Puma Ultra voorziet Jeremie Frimpong van ultieme snelheid! Kom samen met ons achter het geheim achter de snelheid van de speler van Bayer Leverkusen. Ontdek het tijdens verschillende challenges en een interview om er achter te komen hoe snel Jeremie is!

De nieuwste video op het Youtube kanaal van Voetbalshop staat in het teken van twee dingen. Jeremie Frimpong, een in Amsterdam geboren voetballer die op 7-jarige leeftijd is verhuist naar Engeland. Zonder te voetballen voor een club werd Jeremie toch gescout door het grote Manchester City. Dit gebeurde toen hij mee speelde bij een jeugdtoernooi in Manchester. Noah Zeeuw sprak namens Voetbalshop met Jeremie Frimpong over zijn carrière, de PUMA Ultra én daagde Jeremie uit voor verschillende voetbal challenges. Ben jij benieuwd wie hier als beste uit de strijd kwam? Check dan nu de video met Jeremie Frimpong!

Interview

Om meer te weten te komen over de speler Jeremie Frimpong, worden er vragen gesteld aan de talentvolle voetballer.

Wat is belangrijk als het gaat om nieuwe schoenen?
Voor mij is het belangrijk om me comfortabel te voelen op schoenen. Ik ben PUMA schoenen gewend gedurende mijn hele leven. Hierdoor zal ik hier altijd op blijven voetballen. De PUMA Ultra's zijn schoenen waarin ik me erg comfortabel voel. Omdat ze zo strak om je voet zitten en licht zijn, lijkt het net of je niks om je voeten hebt. Vroeger had je de PUMA evoSPEED, deze droeg ik altijd en waren ook hele fijne voetbalschoenen om te dragen. Deze Ultra's lijken er erg op alleen zijn de innovaties in afgelopen jaren verbeterd!

Wat vind je van al die kleuren op voetbalschoenen?
Ik vind het geweldig! Zwart en wit vind ik erg saai als dat de enige kleuren zijn op een voetbalschoen. Ik wil opvallen, de vorige versie van de PUMA Ultra was Roze, deze is nu geel. Dat is het eerste waar ik naar kijk als ik de doos open, welke kleur heeft de schoen.

Hoe zou je jezelf omschrijven als voetballer
Ik zou mezelf omschrijven als een scherpe speler. Je kan wel zeggen dat ik snel en explosief ben. Daarnaast ben ik scherp in mijn duels als verdediger. Fel in duels en altijd op 100 procent.

Je bent een speler met een mooi verhaal, geboren in Nederland en verhuist naar Engeland. Toch heb je gekozen om voor Nederland uit te komen, waarom heb je die keuze gemaakt?
Ik heb die keuze een lange tijd geleden gemaakt. Ik heb altijd een goede connectie en een goed gevoel bij Nederland. Altijd als ik in de jeugd of nu tegen Nederlandse spelers speel, is er een soort connectie. Ook al ken ik de spelers niet persoonlijk.

Frimpong

Wil jij de video zien? Klik dan op bovenstaande link! Door te kijken naar de video kan je kans maken om de door Jeremie Frimpong gesigneerde PUMA Ultra's te winnen. Wil jij deze kans niet missen? Check dan snel de video en laat een reactie achter! Deze PUMA Ultra voetbalschoenen zijn ook verkrijgbaar bij Voetbalshop! Klik dan hier!

Frimpong