• vorig jaar
  • |
  • Voetbalschoenen

Kevin Mirallas | New Balance Furon Pro 2.0 "Alpha Orange"

Vorige week werd de nieuwe New Balance Furon 2.0 Alpha Orange gepresenteerd en wij van Voetbalshop waren uitgenodigd door New Balance om langs te komen in Londen. Tijdens het New Balance Launch Event spraken wij onder andere Everton-aanvaller en international van België Kevin Mirallas over de nieuwe voetbalschoen. Check wat Mirallas vindt van de nieuwe Furon 2.0 in dit artikel.

Kevin Mirallas

Wat vindt je van de nieuwe kleur van de Furon 2.0 en is de kleur belangrijk voor je?

Het is een gave en flitsende kleur. Sommige spelers houden niet van zulke flitsende kleuren, maar ik houd er wel van. Voor de fans en mijn kinderen is een opvallende kleur handig. Wanneer ik op het veld sta vragen mijn kinderen soms: "Waar loopt papa?". Met deze nieuwe kleur ben ik makkelijker te herkennen.

Je hebt een Nederlandse trainer, Ronald Koeman, wat vindt je van zijn trainingen?

In voorbereiding op het nieuwe seizoen doe je veel loopoefeningen, maar werk je ook hard om de tactiek onder de knie te krijgen. Veel positie oefeningen met twee keer raken, want we willen graag snel en sterk spelen. Ronald Koeman is natuurlijk een grote speler. Hij heeft voor veel grote clubs gespeeld, iedereen kent hem. En hij kan me leren om goede vrije trappen te nemen.

Wat is de mooiste goal die je ooit hebt gemaakt?

Dat was in mijn eerste wedstrijd als prof voor Lille. Ik kwam 5 min voor tijd in het veld en scoorde mijn eerste goal in de wedstrijd tegen Paris Saint Germain. Dat was tot nu toe het beste moment in mijn voetbalcarrière.


Ga nu naar Facebook en doe mee aan de winactie -> New Balance Furon 2, gesigneerd door Kevin Mirallas.


New Balance Furon 2.0